Duco Ventilation & Sun Control

Duco Ventilation & Sun Control

Duco Ventilation & Sun Control is een toonaangevende producent van Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatie en zonwering voor woning- en utiliteitsbouw.

Het bedrijf is gevestigd in Veurne (België) en mag binnenkort zijn 25ste verjaardag vieren. Duco kiest resoluut voor natuurlijke ventilatie en garandeert zo een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Duco ontwikkelde een uitgebreid gamma aan ventilatieroosters die op het raam of in de gevel kunnen geplaatst worden. Dit kan ook gecombineerd worden met zonwering voor een optimaal binnenklimaat. Naast de ventilatieroosters ontwikkelde het bedrijf ook nog ventilatiesystemen die ventileren volgens Systeem C: natuurlijke en dus gezonde luchttoevoer, gecombineerd met mechanische afvoer via onze DucoBox. De exponent is het ingenieuze DucoTronic System: de luchttoevoer gaat via elektronisch gestuurde ventilatieroosters en wordt gebaseerd op CO2-, vocht- en temperatuurmeting.

Daarnaast beschikt Duco ook over een assortiment aan roosters die ideaal zijn voor intensieve ventilatie: muur- en raamroosters en lamellenwandsystemen.

Duco combineert jarenlange doorgedreven research met een innovatieve aanpak. Dat resulteerde in enkele prestigieuze internationale awards. Bovendien behoort het bedrijf bij de top drie van Europese natuurlijke ventilatieproducenten.

Meer informatie over ons? Zie onze producten of één van onze brochures en referentiecases. 

Ga naar de website van Duco Ventilation & Sun Control