Hultafors Group Netherlands B.V.

Hultafors Group Netherlands B.V.

Hultafors Group biedt een volledig portfolio van toonaangevende merken die gedreven professionals voorop laten lopen als het gaat om functionaliteit, veiligheid en productiviteit. We bieden klanten en gebruikers een ervaring van topklasse met merkgedreven productcategorieën binnen de industrie- en bouwsector. Samen bieden de merken van Hultafors Group producten voor de vakman zoals werkkleding, gereedschap, ladders en veiligheidsschoenen.

Ieder merk staat voor expertise op zijn eigen gebied en brengt ongeëvenaarde kennis en inzichten in de unieke problemen waar vakmensen tegenaan lopen op hun werk. Daardoor kunnen wij tegemoetkomen aan, of zelfs vooruitlopen op, hun altijd veranderende behoeften door innovatieve, geavanceerde producten te ontwerpen die hun werkdag veiliger, eenvoudiger en productiever maken.

Hultafors Group bestaat uit verschillende merken, waaronder:

Snickers Workwear

Inventing Workwear - Snickers Workwear biedt geavanceerde werkkleding voor vakmensen die het beste willen op het gebied van veiligheid, bescherming en functionaliteit terwijl ze aan het werk zijn. 

Hultafors

Tools to rely on - Hultafors biedt innovatief handgereedschap met de best mogelijke functionaliteit, precisie en betrouwbaarheid. Gereedschap waar u op kunt vertrouwen, in elke situatie.

Wibe Ladders

Safety in every step - Wibe Ladders biedt innovatieve ladders en steigers die professionales helpen veilig en efficiënt te werken. Een betrouwbare oplossing voor elke taak. (Niet verkrijgbaar in Nederland.) 

Solid Gear

One step ahead - Solid Gear staat voor veiligheidsschoenen voor professionele vakmensen. Volhardend in het streven naar perfectie wanneer elk detail belangrijk is. Ervaar de ware passie van de schoenmaker.

Toe Guard

Tijdloos zonder compromis - Toe Guard is ons tijdloze ontwerp van betaalbare veiligheidsschoenen. Ons doel is om producten van hoge kwaliteit te leveren.