Zehnder Group Nederland B.V.

Zehnder Group Nederland B.V.

Toonaangevend in ventileren en verwarmen

Toonaangevend in ventileren en verwarmen
De Zehnder Group heeft als doel gesteld om toonaangevend leverancier te zijn van comfort- en binnenklimaatsystemen. Binnen Zehnder Group Nederland is Zehnder (voorheen Zehnder- J.E. StorkAir) het merk voor ventilatie en verwarmen.

Zehnder Ventilatie houdt zich intensief en succesvol bezig met de ontwikkeling en productie van ventilatiesystemen voor de woningbouw, scholen en kleine utiliteitsgebouwen. Daarnaast is Zehnder adviseur en leverancier van totaaloplossingen voor het gehele binnenklimaat, tevens erkend specialist op het gebied van ventilatie in lage energiewoningen waaronder PassiefHuis.

Bij Zehnder Verwarming vindt u verwarmingsoplossingen en designradiatoren in alle soorten en maten. Van handdoekradiator, convector tot en met een gebogen radiator op maat. Zehnder levert radiatoren en convectoren met een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat in elk prijssegment. Deze zijn toepasbaar in zowel woningbouw als utiliteit, in nieuwbouw en renovatie.

De kwaliteit van de binnenlucht en het comfort voor de mens in zijn leef-, woon- en werkomgeving staan daarbij centraal. Onze specialisatie delen we graag met u zodat u bouwkundige en installatietechnische toepassing optimaal kunt opleveren.

Zehnder; 100% goed binnenleven!