Tape helpt bij luchtdicht bouwen Foto: persbericht Den Braven

Tocht in huis is vervelend. En hoe los je het op? Den Braven zegt de oplossing te hebben. Zij komen met een luchtdicht tape die Snel en handig naden dicht. “Naden tussen bouwdelen maak je voortaan in een handomdraai luchtdicht met Zwaluw Luchtdicht Tape van Den Braven.”

Volgens Den Braven heeft deze milieuvriendelijke tape een hoge kleefkracht en kan zonder primer worden toegepast. Om het de vakspecialist gemakkelijk te maken, is het product in vijf verschillende breedtes te krijgen: van 75 tot 250 millimeter. “Dit luchtdicht tape is een uitstekende oplossing voor veeleisende toepassingen bij energiezuinige bouw en renovatie.” Een goed product voor de bouwbranche en een een alternatief voor butylband.

Luchtdicht bouwen is de trend

Omdat luchtdicht bouwen steeds belangrijker wordt om gebouwen energiezuinig te maken, zoeken veel bouwvakkers naar een luchtdichte en sterke tape. De eisen voor de luchtdichtheid is zodoende hoog. “Dit geldt niet alleen voor passiefbouw of concepten als Nul-op-de-Meter, maar voor álle bouwprojecten. Zwaluw luchtdicht tape is een uitstekende oplossing voor dit soort veeleisende toepassingen”, legt Den Braven uit. “Deze professionele tape is gecertificeerd voor lucht- en waterdichtheid en dampdoorlatendheid.” De tape is emissiearm en daardoor een stuk vriendelijker voor het milieu.

Kleefkracht van de tape

De kleefkracht van de Zwaluw tape wordt behaald door een luchtdicht zelfklevend membraan dat is aangebracht op een rol met schutfolie. “De tape is universeel toepasbaar voor verbindingen tussen gevelelementen en draagconstructies, en heeft een zeer hoge kleefkracht op onder andere kozijnen en minerale ondergronden.”

Ook interessant