Vloeibare folie voor bescherming

Renovio, onderdeel van Gratch Company biedt nu een vloeibare folie (LiquiFoil) voor glas, aluminium en andere oppervlaktes. Deze vloeibare folie kan door middel van een roller of spuit aangebracht worden. Dit dient na droging als tijdelijke bescherming tegen beschadigingen of krassen tijdens bouw en transport. Vooral bij glas is de product een ideale oplossing.

De folie is met name interessant voor bouwprojectleiders die bij oplevering vaak beschadigd glas moeten vervangen. Architecten zijn vooral geïnteresseerd doordat ze op deze manier beter met kostbaar glas en andere kostbare materialen kunnen werken.

Veilig Het product is veilig doordat het volledig op waterbasis is gemaakt, niet giftig en ontvlambaar is en geen chemisch afval.

Makkelijk Liquifoil kan makkelijk aangebracht worden door middel van een roller of airless.

Duurzaam Wanneer de folie is aangebracht, blijft het feilloos op de ondergrond zitten zolang het nodig is. Omdat het vloeibaar aangebracht wordt gebruik je precies wat nodig is voor de oppervlakte en hoeft er geen overtollige folie weggesneden te worden. Daarnaast is het er makkelijk af te krijgen waarbij er geen lijmresten of vervuiling achterblijft. 


Renovio

Ook interessant