Vaklieden krijgen hulp van krachtpatser

Een mooie en efficiënte manier van afdichten doen veel vaklieden nog altijd met kit. En groot gelijk hebben ze, want dit middel voldoet vaak aan de eisen. Het bedrijf Den Braven komt met een nieuwe lijn: Hercuseal Superior All Sealer 420. Volgens het bedrijf een krachtpatser die voor veel toepassingen te gebruiken.

“Een echte alleskunner voor binnen én buiten. Te gebruiken als afdichtingskit voor bouw en beglazing”, is de omschrijving die Den Braven gebruikt voor de kit. Zoals de naam al doet vermoeden, is de nieuwe kit vernoemd aan Hercules, de Griekse god die bekend stond om zijn bovenmenselijke krachten. “De Hercuseal Superior All Sealer 420 afdichtingskit heeft alle kenmerken van een superheld. Het is een sterke en soepele alleskunner, die bestand is tegen weer en wind. Hij laat je nooit in de steek.”

Hechting zonder primer

Extra voordeel is dat de kit hecht zonder primer en dilatatievoegen. Daarnaast is hij te gebruiken als topafdichting in beglazingssystemen. “Deze sealer is overigens perfect overschilderbaar; met synthetische verf of met verf op waterbasis.”  

De kit is te verkrijgen in drie kleuren: wit, zwart en grijs. 

Ook interessant