Online samenwerkingsplatform Conclude faciliteert hybride werken in bouw

Het nieuwe normaal heeft de manier van werken in het afgelopen anderhalf jaar wereldwijd totaal veranderd. In dat licht introduceert Thinkproject de visie Hybrid First. Online samenwerkingsplatform Conclude is er voor bedrijven in de bouwsector die de stap naar het hybride werken willen maken. Conclude biedt één centrale bron met alle informatie die van belang is voor de succesvolle realisatie van infrastructurele en bouwprojecten.

Werken op afstand in de visie Hybrid First biedt Thinkproject diverse voordelen. Medewerkers hebben onbeperkte flexibiliteit bij het invullen van hun werkzaamheden, er ontstaat minder CO2-uitstoot en de organisatie maakt minder woon-werkverkeer. Ook houden werknemers meer vrije tijd over, zodat ze genoeg dingen kunnen doen met de mensen die het meest voor hen betekenen. Deze verandering past in een werkstijl van wederzijds vertrouwen tussen de medewerkers en het management van Thinkproject.

Hybride werken in de bouwsector

Ook de bouwsector zal de komende jaren te maken krijgen met ketenpartners die het hybride werken hebben geadopteerd. Een betrouwbaar online samenwerkingsplatform als Conclude biedt dan uitkomst. De uitvoering van projecten gaat immers door en deadlines moeten worden gehaald. “Om deadlines te halen, is het werken met één waarheid van belang”, zegt salesmanager Joost Bolkenstein van Thinkproject Benelux. “De ontwikkeling van hybride werken faciliteren we bij onze partners en klanten die nu werken met het online samenwerkingsplatform Conclude. Het biedt klanten één centrale bron voor de informatie en gegevens die van belang zijn voor alle betrokkenen in infrastructurele en bouwprojecten. Wereldwijd werken klanten op inmiddels meer dan 75.000 projecten wereldwijd met het krachtige Conclude-platform.”

Beschikbaar in de Benelux

Conclude is sinds oktober beschikbaar in een Nederlandstalige versie voor bedrijven in Nederland en België. Conclude is gecertificeerd conform ISO 27001 en garandeert uniforme inzichtelijke en reproduceerbare processen en up-to-date databeveiliging van informatie in de bouwsector.

Ook interessant