Bouw-automatiseerder VanMeijel organiseert congres over nieuwe generatie bouwers

“Nieuwe technologieën leiden tot veel mogelijkheden om de bouw vooruit te helpen. Met behulp van nieuwe toepassingen kan iedereen binnen een bouworganisatie digitaal gaan werken. Het is tijd voor de volgende generatie.” Met die insteek organiseert bouw-automatiseringsbedrijf VanMeijel op dinsdag 12 november in Theater ‘t Voorhuys in Emmeloord het evenement Next 2019.

“Next 2019 draait om de nieuwe generatie”, zo laat VanMeijel weten. “Binnen dit thema maken bezoekers enerzijds kennis met het nieuwe digitale bouwplatform dat in ontwikkeling is. Anderzijds heeft het menselijke aspect van digitalisering en organisatieverandering een prominente plek op het evenement.” In de rol van innovatiepartner geeft VanMeijel antwoord op hoe bouworganisaties een visie op digitalisering kunnen ontwikkelen. Next gaat in op hoe organisaties met hun eigen medewerkers nieuwe manieren van werken kunnen omarmen. “Dit betekent dat Next 2019 veel verder gaat dan technologie alleen.” 

Praktijkverhalen en showcases

Verschillende  gastsprekers nemen de bezoeker mee in de praktijk. (Bouw)organisaties laten zien hoe zij concreet aan de slag zijn gegaan met een visie op digitalisering. Eén van de gastsprekers is Yvonne van den Elzen - Ploegmakers, voormalig directrice van Ploegam.

Op het door VanMeijel  georganiseerde Next komen ieder jaar ruim 200 bezoekers af. Next 2019 is voor iedereen die werkzaam is in de bouw en een volgende stap wil maken met digitalisering en organisatieverandering. Het evenement vindt plaats op dinsdag 12 november 2019, van 13.00 tot 18.00 uur in theater ‘t Voorhuys in Emmeloord. De dag is volledig verzorgd en wordt afgesloten met een buffet.

Meer weten over Next 2019 of aanmelden kan via  www.vanmeijel.nl/next.

Ook interessant