Prefab oplossing van platte dak kent veel voordelen

Een gegarandeerde kwaliteit met een besparing van bouwtijd waarbij koudebruggen worden voorkomen. Drie zaken waar een bouwvakker niet gauw nee tegen zou zeggen. Onder de naam BouwDeck komt de nieuwe prefaboplossing op de markt die speciaal is ontwikkeld voor platte daken van een nieuw te bouwen uitbouw.

Het product van het bedrijf BouwDeck heeft een drukvaste afschotisolatie (EPS). De Rc-waarde daarbij is 6,0 m2K/W. Ook het regenwater wordt gemakkelijk afgevoerd door middel van een regenwaterafvoer en een PE-noodafvoer. De ontwikkelaar verwacht dat de levensduur wordt geschat op 40 jaar. Om aan de wensen van de eindgebruiker te voldoen zijn de prefab onderdelen op maat te maken en in verschillende vormen. Daarbij hoort zowel een enkelvoudig dak als koppelbare elementen tot de mogelijkheden.

Minder disciplines

Het product is ontwikkelt om het probleem van te veel disciplines op te lossen. Voordat er een goed product kan worden afgeleverd, moet er veel worden afgestemd en zijn er veel verschillende partijen betrokken bij de bouw. Het prefab dak maakt het gemakkelijk. Daarbij worden ook de faalkosten verminderd en omdat er minder disciplines op het dak te vinden zijn, wordt ook veel valgevaar weggenomen. 

Ook interessant