Beursnieuws Extra grote dakramen van ruim 2 m2 brengen licht in huis Bron: FAKRO

De nieuwe luxe uitzet-tuimeldakramen van FAKRO brengen met een glasoppervlak tot ruim 2 vierkante meter veel licht in huis. Het raam is onderdeel van het nieuwe aanbod van FAKRO Nederland. Begin februari staan zij hiermee op de Bouwbeurs.

Veel mensen willen comfortabel kunnen wonen of werken op de zolderetage. Voldoende daglicht is daarbij belangrijk, evenals uitstekende warmte- en geluidsisolatie en ventilatie. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de groeiende belangstelling voor het balkondakraam. FAKRO heeft nu extra grote dakramen ontwikkeld voor veel licht en comfort op de bovenste verdieping.

De ingenieurs van FAKRO hebben solide technische oplossingen uitgedacht voor eenvoudige bediening van de grote ramen die voorzien kunnen worden van drievoudige beglazing. Dat betekent meer van licht en dakramen die in de toekomst ook toe te passen zijn in nieuwbouwwoningen die gebouwd worden volgens de BENG-eisen. De ramen zijn traploos te openen tot een hoek van 45 graden. De ramen zijn robuust van buiten, elegant van binnen en gemaakt om een leven lang mee te gaan. Bovendien is in het ontwerp al rekening gehouden met hergebruik van productonderdelen en materialen.

FAKRO Nederland is met de nieuwe producten aanwezig op de BouwBeurs die van 4 tot en met 8 februari 2019 plaatsvindt in Jaarbeurs. Ook interessant