Nieman-Kettlitz Gevel- en Dakadvies gaat eigen weg

In goed overleg hebben directie van de Nieman Groep en Otto Kettlitz, directeur Nieman-Kettlitz Gevel- en Dakadvies besloten om per 1 mei 2021 ieder hun eigen weg te gaan.

Nieman-Kettlitz maakte sinds 2008 deel uit van de Nieman Groep en is erkend expert op het gebied van advisering, metingen en scholing specifiek voor gevels en daken.

"De toevoeging van Kettlitz Gevel- en Dakadvies aan de Nieman Groep in 2008 heeft beide partijen de afgelopen 13 jaar veel opgeleverd", stellen Henk Koekoek en Marc van Bommel, beiden directeur bij de Nieman Groep. "Tegelijkertijd zijn beide partijen ook altijd op zoek gebleven naar ‘het maximale in de toekomst’.  Gezamenlijk trekken we nu die conclusie dat het weer ontvlechten van de verbinding hiervoor de meeste mogelijkheden biedt voor beide partijen. Er ontstaat voor beiden nog meer ‘ondernemersvrijheid’ binnen de eigen bestaande specialismen. Daarbij gaat de samenwerking op projectniveau gewoon door. Wat dat betreft zijn er veel onderlinge collegiale contacten gelegd, welke we graag onderhouden, ook richting al onze relaties."

Nieman Groep beantwoordt bouwfysische- en installatietechnische vraagstukken over de gebouwde schil tijdens ontwerp en realisatie van nieuwe gebouwen en/of bij verduurzaming en transformaties van bestaand vastgoed.

Ook interessant