Unidek Aero best verkochte dakelement in Nederland

Opnieuw is Unidek Aero het meest verkochte dakelement van Nederland. RMD Data services presenteerde onlangs, in samenwerking met Hibin, de Monitor Bouwgroothandel; een overzicht met de meest verkochte dakelementen van Nederland. In deze lijst staan alle constructieve en niet-constructieve elementen die bij de verschillende bouwmaterialenhandelaren in Nederland volgens de werkelijke kassa-aanslagen verkocht zijn. Hieruit blijkt dat het Unidek Aero dakelement met een Rc-waarde van 6.0 het meest verkochte dakelement van Nederland in 2020 is geweest.

Unidek Aero is voorzien van geïntegreerde verstijvers waardoor grote overspanningen zonder tussengordingen mogelijk zijn. De elementen worden op elkaar aangesloten door de bijbehorende luchtdichte toebehoren, zodat koudebruggen worden voorkomen. Door het ontwerp zorgt het Unidek Aero dakelement voor een betere geluidsisolatie en thermische dakisolatie. Het is geschikt voor vrijstaande en geschakelde woningen. Als aanvulling biedt Kingspan Unidek Unidek Aero Verjonging en Unidek Aero Dakraamkozijn. Hiermee genereert men in een mum van tijd een overstek of een dakraam zonder raveling.

Door het complete pakket dat Kingspan Unidek biedt met onder andere een hijsklemservice, zelfborende schroeven en gratis bouwplaatsbegeleiding gaat de verwerking snel en kan men, volgens Kingspan, flink besparen op manuren. Daarnaast biedt een goede isolatie voordeel voor de eindgebruiker. 

Ook interessant