Uniek systeem maakt dakterras gemakkelijk toegankelijk Foto: Glazing vision

Voor veel consumenten is een dakterras een grote wens. Een fijne plek waar je, vaak ongezien, kan genieten van de buitenlucht. Toch is het soms lastig om een dakterras mooi af te werken en gemakkelijk te betreden. Glazing Vision claimt de oplossing te hebben: the Three Wall Box.

De producent noemt the Three Wall Box een doorbraak voor leven op het dak en gebruikers van het product “stelen de show.” Tussen drie muren integreert het systeem de perfecte oplossing voor een comfortabele toegang tot het dakterras. Volgens Glazing Vision is het product stijlvol. De elektrisch bediende dakterrastoegang is gemaakt van glas en brengt daardoor veel licht in het huis. “Met deze sliding box kunt u eenvoudig en rechtstandig via de vaste trap naar het dakterras lopen”, legt Glazing Vision uit. “De glazen toegang bestaat uit twee delen, een vast deel en een schuifdeel. Het schuifdeel schuift over het vaste deel en creëert zodoende een vrije opening van 50% waardoor de gebruiker door de toegang naar buiten kan lopen.”

Isolerend

Doordat er minder glas nodig is, omdat er gebruik wordt gemaakt van drie muren, valt de prijs lager uit. De kwaliteit blijft alleen hetzelfde, laat de producent weten. Daarnaast is de isolatie goed met een lage U-waarde. The Three Wall Box is uitgevoerd met en bewegingssensor en is thermisch onderbroken. Daarbij is het product op hoogte aanpasbaar aan trap en doorloophoogte. Dit kan zonder vergunning tot 1,20 meter hoogte. De structurele glas op glas verbindingen en speciale anti-inbraak voorzieningen zijn volgens Glazing Vision eveneens uniek voor dit type product.

Afmetingen

De standaard afmetingen zijn maximaal 6m2 met een maximum overspanning van 2,4 meter. De hoogte is variërend van 40 centimeter tot 1,5 meter.

Ook interessant