Blijf stofvrij met compacte mobiele stofzuigers Bron: Festool

De afzuiging van stof is heel belangrijk: voor de bescherming van de gezondheid en voor een positieve indruk bij de klant. Bovendien kunnen nauwkeurige resultaten alleen met een vrij zicht op het werkblad behaald worden. De nieuwe stofzuigers van Festool hebben slimme details zoals een touch-bedieningspaneel en geïntegreerde bluetooth technologie.

Op de bouwplaats speelt mobiliteit en flexibiliteit een doorslaggevende rol. De nieuwe compacte stofzuigers van Festool, de CT MINI en CT MIDI, zijn ontwikkeld met het oog op meer efficiëntie en comfort, of het nu in de werkplaats of op locatie bij de klant is. Met name bij service- en montagewerkzaamheden komen de CT MINI en MIDI goed van pas.

Slimme details

De nieuwe stofzuigers beschikken over een intuïtieve touch-bediening, gladde afzuigslang en vlakke opbergruimte voor gereedschap en arbeidsmateriaal. Dankzij het touch-bedieningspaneel is een eenvoudige bediening mogelijk – ook met handschoenen. Door de gladde afzuigslang is een soepel arbeidsverloop zonder vasthaken mogelijk. De slang kan ook heel eenvoudig in het grote slangdepot opgeborgen worden.

Eenvoudig koppelen

De CT MINI en CT MIDI hebben een SYSTAINER T-LOC-koppeling. Hiermee kunnen SYSTAINERS heel gemakkelijk gekoppeld en veilig getransporteerd worden. Heel praktisch is ook de nieuwe kabelafwikkeling met inklapmechanisme. Dankzij de geïntegreerde Bluetooth® technologie start de stofzuiger via de Bluetooth® accu of de afstandsbediening automatisch en bespaart de gang naar de stofzuiger. Door de handmatige reiniging van het standaardfilter en de filterzak kan de afzuigcapaciteit hersteld worden als het filter verstopt of de filterzak vol is. 

Ook interessant