Boormachine van Bosch maakt koppeling met smartphone Foto: Shutterstock

Slimme producten duiken overal op in de bouw- en installatiebranche. Daarom kan elektrisch gereedschap niet achterblijven uiteraard. Ook Bosch gaat mee in deze trend met de nieuwe GSR 18V-85 C Professional accuschroefboormachine.

Deze boormachine valt in de nieuwe lijn ‘Robust Series’ van Bosch. Dit gereedschap is te koppelen aan een smartphone en geeft de gebruiker veel voordeel doordat deze te configureren en te personaliseren is. De boormachine kan op die manier persoonlijke instellingen onthouden en geeft aan wanneer de accu bijna leeg is.

Robuust apparaat

De boormachine wordt omschreven als een stevig apparaat waar vakspecialisten hun voordeel mee kunnen doen wanneer het werk daar om vraagt. Door een golfprofiel ligt de boormachine gemakkelijk in de hand. Het profiel volgt de vormen van de hand waardoor de greep niet continue hoeft te worden versteld.

Lange levensduur

Om een lange levensduur te garanderen, maakt de boormachine van Bosch gebruik van de Electronic Motor Protection. Wanneer de motor oververhit dreigt te raken, wordt de motor automatisch uitgeschakeld. De motor wordt eveneens uitgeschakeld als de schroef voordelig is ingedraaid. Dit voorkomt terugslag waardoor blessures kunnen worden voorkomen.

Ook interessant