Deze emmer is speciaal gemaakt voor gereedschap Foto: persbericht Tool Bucket

Even wat gereedschap meenemen naar jouw klus zonder dat je een zware gereedschapskist hoeft mee te slepen. Dan dient een emmer vaak als tijdelijke oplossing. Ideaal is zo’n ronde emmer niet. De Tool Bucket van Hultafors biedt uitkomst.

De Tool Bucket, van sterk PP-plastic, is speciaal gemaakt voor veelzijdig gebruik. Het dragen van gereedschap is één van de functies. In de praktijk blijkt dat zware en logge gereedschapskisten vaak in de bus achter blijven en normale emmers ergonomisch niet goed zijn. "Daarbij bieden emmers waarin lijm of gips heeft gezeten geen comfort, duurzaamheid of een professionele uitstraling”, leggen de ontwikkelaars van de Tool Bucket uit.

Speciaal gevormd

“De Tool Bucket heeft een ovale ergonomische vorm die prettig te dragen is. De achterkant hebben we een ronde vorm gegeven zodat je hem dicht op het lichaam kan dragen zonder dat hij bij elke stap terugstuitert.” Daarbij voelt het handvat comfortabel in de hand. De opwaartse positie zorgt er voor dat de emmer makkelijk weer wordt opgepakt. Het handvat valt namelijk normaal naar beneden. Om het dragen extra comfortabel te maken, kan er ook worden gekozen voor het gebruiken van een schouderband. Omdat een emmer vaak ook wordt gebruikt voor het vervoeren en afmeten van een hoeveelheid vloeistof, is aan de rand binnenzijde een literaanduideling tot 15 liter aangebracht. Maar ook aan een zaaghulpje, de uitsparing aan de zijkant, is door de makers gedacht.

De Tool Bucket heeft verschillende voordelen:

  • Comfortabel dragen door het robuuste handvat. Het handvat kan in een staande positie gezet worden bij het neerzetten.
  • Bevestigingsogen voor een schouderband.
  • Literaanduiding aan de binnenzijde.
  • Kan een last tot 100 kilo dragen.
  • Gemaakt van duurzaam PP-plastic.

Ook interessant