Meer flexibiliteit met gereedschapstas

De traditionele gereedschapskist kent iedereen, maar dit vaak zware en logge gevaarte is niet heel mobiel. De MultiPack rugzak biedt uitkomst. Deze rugzak voor gereedschappen biedt gemak voor de gebruiker en is speciaal gemaakt voor de bouw- en installatiebranche.

Het bedrijf Deuter GmbH beschikt over unieke knowhow en staat aan de wieg van de MultiPack rugzak van Sortimo. Flexibiliteit en gemak zijn volgens de ontwikkerlaars de sleutelwoorden voor dit product. “De manier van dragen is speciaal geschikt voor onderhoudstechnici in steden die dagelijks trappen moeten lopen”, leggen de ontwikkelaars uit. “Maar ook alle andere vaklieden kunnen voordeel halen uit de veiligheid en stabiliteit die de MultiPack biedt. Vooral op bouwplaatsen die niet makkelijk toegankelijk zijn.”

Eigen indeling

De MultiPack is het mobiele verlengstuk van het Sortimo BOXXen-systeem, maar deze assortimentsuitbreiding heeft als pluspunt dat hij op de rug kan worden gedragen waardoor het transport gemakkelijk wordt. “In de rugzak past de inhoud van twee L-BOXXen en een I-BOXX. Daarnaast is er ruimte voor extra gereedschap en apparaten.” Indien gewenst is ook een kunststof inleg voor gereedschappen toe te voegen. Een speciale indeling zorgt ervoor dat bitjes, batterijen en schroeven op hun plek blijven en zich niet overal door de tas bewegen. Omdat niet elke vakman met dezelfde indeling geholpen is, kan deze zelf worden samengesteld. De tas kan volgens de ontwikkelaars moeiteloos 18 kilo dragen.

Weer en wind

“Een regenhoes beschermt de rugzak en het gereedschap tegen slecht weer. Met behulp van een speciale houder en een extra spanband wordt de MultiPack veilig in het bedrijfsvoertuig geplaatst.”

Ook interessant