Nieuwe veiligheidssneaker voor vakvrouwen Bron: Redbrick

Werkkleding is al lang niet meer alleen maar praktisch. Het oog wil ook wat! Redbrick introduceerde onlangs de Ladies Collectie voor de vakvrouw in de bouw. Veiligheidssneakers die lichter en smaller zijn dan reguliere werkschoenen en beter aansluiten dankzij de vrouwelijke leest. De eigentijdse schoenen zijn niet alleen prettig en mooi voor tijdens het werk, maar ook leuk om in je vrije tijd te dragen.

Bij het ontwerp is nadrukkelijk gekeken naar de trends op het gebied van vrijetijdsschoenen voor vrouwen. De schoenen zijn veilig, bieden een optimaal loopcomfort en zijn erg licht van gewicht. Het bovenste deel van het model heeft een microfiber wat de schoen een suède uitstraling geeft. De voering van de schoen is gemaakt van Poromax stof en mesh zodat de voeten kunnen ademen. De zolen zijn voorzien van een fiber tussenzool die beschermt tegen scherpe voorwerpen. De aluminium neus beschermt tegen vallende voorwerpen.

Veiligheidsklasse S3

De Redbrick Motion valt in veiligheidsklasse S3, dat wil zeggen dat de schoen antislip en antistatisch is en voorzien is van een veiligheidsneus en een niet doordringbare tussenzool. Verder is de safety sneaker optimaal ademend, mede dankzij de voering van 3D Mesh en een bovendeel van micro fiber. De loopzool is gemaakt van rubber met een antislip-profiel, de EVA-zool zorgt voor een uitstekend loopcomfort. De Redbrick Ladies Collectie bestaat uit zes modellen in de kleuren blauw, paars en zwart.


Ook interessant