Warme en droge voeten in de winter

Het Italiaanse merk Grisport heeft een nieuwe werklaars op de markt gebracht. Het model 72707C is ideaal voor winterse omstandigheden. Dankzij de wollen voering is de laars heerlijk warm en blijven voeten droog en fris. De laars is waterdicht en optimaal ademend.

Volgens de fabrikant combineert “de S3-werklaars veiligheid met veel comfort. Hij is speciaal ontwikkeld voor gebruik in veeleisende sectoren als bouw, offshore, metaal, landbouw, veeteelt en transport.” 

De Grisport-werklaars 72707C valt in veiligheidsklasse S3 en heeft een kevlar tussenzool. De antislipzool en overneus zijn gemaakt van PU/Nitril. De zolen zijn slijt- en slipvast en olie-, zuur- en snijbestendig. De laarzen beschermen tegen extreme hitte tot 200°C en kortstondige contactwarmte tot 300°C. Ze beschikken over een stalen veiligheidsneus die de voeten beschermt tegen vallende voorwerpen met een energie tot 200 Joule.

De werklaars 72707C is gemaakt van cognackleurig nubuck, een type leer dat licht geschuurd wordt waardoor een fluweelachtige uitstraling ontstaat en het zacht aanvoelt. Deze laars met wollen voering is ook verkrijgbaar in donkerbruin leer (70249L) in de maten 39 t/m 48. 

Ga voor meer informatie naarwww.grisportsafety.eu.

Ook interessant