Hou het hoofd koel met online doekconfigurator Bron: Renson

Het is zomer! Dan is een goede buitendoekzonwering prettig om hoog oplopende temperaturen in huis te voorkomen. Maar welke? Renson ontwikkelde de Screen Selector: een online tool om dit eenvoudig en snel te weten te komen.

Ben je of is je klant overtuigd van de efficiëntie van buitendoekzonwering om hoge temperaturen in huis te voorkomen? Dan is het vooral zaak om te weten te komen welk type doek het meest geschikt is. Met de 'Screen Selector'-app biedt Renson de mogelijkheid om tot de juiste keuze te komen. 

Op basis van verschillende criteria, waaronder het type raam (hoekraam, schuifraam, horizontale beglazing, etc.) en aan de hand van je persoonlijke behoeften, leidt Renson je overzichtelijk door het keuzeproces. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een verduisterend screen? Hoe belangrijk is lichtinval en zicht naar buiten? Welke kleuren hebben de voorkeur? Wat zijn de eisen op het vlak van privacy? Met een antwoord op elk van die vragen filter je online tot het doek dat het beste resultaat zal opleveren.

Ook interessant