Houd inbrekers buiten met een speciaal geteste deur Foto: shutterstock

Hoe houdt je inbrekers buiten je bedrijf? Een goede deur doet vaak wonderen. Het bedrijf Heinen heeft speciale deuren ontwikkeld die speciaal zijn gemaakt om inbrekers buiten te houden. Volgens de leverancier doet de deur zelfs meer dan dat. De deur doorstaat verschillende testen en kwam ook door de speciale inbraakweerstandtests.

Volgens Heinen voldoen de deuren die zij hebben ontwikkeld aan meer eisen dan de testen eisen. Op basis van onafhankelijke onderzoeken, die volgens de Europese normering (EN 1191, EN1192) zijn uitgevoerd, komen hun deuren als beste uit de test. Daarbij werd ook gekeken naar de slijtvastheid en betrouwbaarheid. “Door de unieke geschroefde constructie is de Heinen-deur uitermate geschikt voor intensief gebruik.” De gebruiksfrequentie die bij de test wordt gebruikt, is gebaseerd op een miljoen keer openen en sluiten van de deur bij een maximaal niveau.

Intensief gebruik

Voor bij kantoorpanden of grote gebouwen worden deuren intensief gebruikt..De Metal Plus deur is speciaal ontwikkeld voor frequent gebruik. “Dit is de kwalitatieve basisdeur waaraan één of meerdere prestaties kunnen toegevoegd worden.” Naar behoeven kan de klant de deur verder uitbreiden. Daarbij kan worden gedacht aan brandwering tot 180 minuten, inbraakwering en geluidsisolering tot 55 dB. Uiteraard is het niet te hopen dat er iets gebeurd, maar de deuren kunnen ook kogelwerend worden gemaakt tot FB7.


Ook interessant