Riwal gaat samenwerking aan met EQIN B.V.

Riwal Hoogwerkers, verhuur- en verkoopspecialist van hoogwerkers en verreikers, en EQIN B.V. te Rotterdam zijn een samenwerking aangegaan voor het verhuren van industrieel materieel.

EQIN is een allround speler op het gebied van verhuur en verkoop van industrieel materieel en biedt serviceconcepten en totaaloplossingen voor dagelijks onderhoud, projecten en turnarounds. Met vestigingen in Nederland en Belgiƫ hebben zij een internationale dekking.

De samenwerking biedt Riwal de mogelijkheid een breder assortiment aan te bieden om derhalve haar klanten nog beter te kunnen bedienen. Dankzij het assortiment van EQIN biedt Riwal een volledig portfolio aan op het gebied van stroom, lucht, licht, lassen en oplossingen op het gebied van accommodatie. Daarnaast voorziet EQIN in (las)consumables, persoonlijke beschermingsmiddelen en lastoevoegmaterialen. 

Ook op het gebied van duurzaamheid en innovatie zijn de partijen een goede match. EQIN draagt actief bij aan het reduceren van het energiegebruik en de daarmee verband houdende CO2-uitstoot. Riwal heeft op basis van de geselecteerde Sustainable Development Goals een pro-actieve duurzaamheidsstrategie die hier naadloos op aansluit. 

Riwal en EQIN zijn de overeenkomst aangegaan voor drie jaar en hebben in elkaar een partner gevonden die ondernemend en innovatief te werk gaat. Tot slot staat bij beide bedrijven veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. "Riwal en EQIN werken al jaren met veel plezier samen. Beide bedrijven zijn ondernemende en innovatieve partijen met een hoog serviceniveau. De uitbreiding van onze samenwerking zal onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen", aldus Glenn Verburg, Algemeen Directeur Riwal Hoogwerkers.

Ook interessant