Kouder weer? Tijd voor een kachel Foto: persbericht Heating Group International

Zeker op de bouwplaats kan het je niet ontgaan zijn, het wordt weer kouder. Tijd voor een dikkere jas, maar een kacheltje in de bouwkeet kan ook geen kwaad. Heating Group International ontwerpt en produceert al jaren elektrische verwarmingssystemen voor vorstbescherming, ruimteverwarming en procesverwarming.

Heating Group International beschikt over een diverse standaard productielijn die speciaal is opgezet voor de installatiewereld en de industrie. Daar zal je de kachels van het bedrijf veelvuldig tegenkomen. Omdat de markt niet stil staat, is het bedrijf op zoek naar nieuwe mogelijkheden om nieuwe producten op de markt te brengen en bestaande producten te verbeteren. Sinds oktober biedt het bedrijf daarom nieuwe modellen elektrische ribbenbuiskachel type CB en de elektrische convectorkachel HC aan.

Compact, maar lekker warm

“De ribbenbuiskachel en de convectorkachel worden vaak in kleine ruimtes toegepast voor klimaatbeheersing en vorstbescherming”, wordt de functie van de kachels omschreven. Voor kleine ruimtes, zoals een kantoortje op een bouwplaats, is een kleine kachel wenselijk. “Eén van de speerpunten in de ontwikkeling van de nieuwe kachels is dan ook geweest om de kachels zo compact mogelijk te maken. Wij zijn daarom ook trots om te zeggen dat dit gelukt is!"

Ook interessant