Marinus den Harder (Trebbe) reikt boek The Human Agenda uit aan bouwtalent Rosemarie Pyrek

Marinus den Harder (directeur van de Trebbe Groep) reikte onlangs het eerste exemplaar van het boek The Human Agenda uit aan bouwtalent Rosemarie Pyrek. Building Heroes, bemiddelaar en opleider in de bouw, lanceert met dat boek 'The Human Agenda': een boek over de grote thema’s in de bouw zoals talentontwikkeling, innovatie, vrouwen in de bouw en duurzaamheid. In dit boek komen de visies van bouwbedrijven, Building Heroes en bouwtalenten naar voren.

Marinus den Harder: “Ik sluit me aan bij de visie van Building Heroes: de ontwikkeling van professionals in de bouw is gigantisch belangrijk. The Human Agenda vraagt aandacht voor dit thema en ik kan die missie alleen maar steunen. Het is dan ook een genoegen om het eerste exemplaar uit te reiken aan Rosamary, die haar leeftijdsgenoten hopelijk kan motiveren om ook deel uit te maken van deze mooi en dynamische sector.”

In The Human Agenda komen onder meer Marieke Roorda (directeur Krinkels), Peter Riemers (directeur Van Wijnen), Jan Hagedoorn (Coen Hagedoorn Bouwgroep), Bianca Seekles (Directievoorzitter ERA Contour), Jonathan Furst (CEO ASVB), Marinus den Harder (Groepsdirecteur Trebbe) en Mark Plaisier (Vrolijk Leven) aan het woord. 

Boek, site en podcasts 

In The Human Agenda biedt Building Heroes een podium aan diverse klantpartners van het bedrijf. “De visie van deze partijen is leerzaam, inspirerend, vaak innovatief en verdient volgens ons dan ook een groter publiek. Ook laten we de bouwprofessional aan het woord, om wie het eigenlijk allemaal draait. Vaak willen ze trouwens hetzelfde als bouwbedrijven: vakmanschap vieren en leerzame, wederkerig relaties aangaan. Als verbindende factor tussen bouwhelden en bouwbedrijven, delen we in dit boek ook onze visie op thema’s als talentontwikkeling en vakliefde”, aldus Jeroen Meerum Terwogt, één van de oprichters van Building Heroes.

Building Heroes lanceert niet alleen een boek, maar ook een website waar de content uit het boek te vinden is. Uitgebreidere interviews uit het boek zijn te lezen op www.thehumanagenda.nl

Ook interessant