ArboTechniek lanceert gratis app voor veilig en gezond werken

Vandaag lanceert ArboTechniek een unieke app waarmee alle informatie over veilig en gezond werken letterlijk binnen handbereik is. De ArboTechniek Veiligheidsapp is gratis te gebruiken en wordt voortdurend geactualiseerd op basis van nieuwe ontwikkelingen in de branche en feedback van eindgebruikers.

ArboTechniek, het initiatief van de sociale partners en Wij Techniek gericht op veilig en gezond werken in de technische installatie- en isolatiebranches, heeft een team samengesteld uit inhoudsdeskundigen, appbouwers en vakmensen uit de techniek. Dankzij hun input is de app volledig toepasbaar voor technici die op het punt staan aan de slag te gaan in situaties die wellicht nieuw voor hen zijn. De app kan bovendien gemakkelijk gebruikt worden in verschillende techniekopleidingen.

Bondig en overzichtelijk

In de app staat de informatie over veilig en gezond werken op een bondige en overzichtelijke manier weergegeven. Deze informatie is daarnaast voorzien van handige stappenplannen en heldere afbeeldingen. Daardoor komen gebruikers niet voor verrassingen te staan als zij voor hen ongebruikelijke werkzaamheden gaan uitvoeren. Veilig en gezond werken wordt met de app van ArboTechniek gemakkelijker dan ooit.

De app is een webapplicatie die eenvoudig op iedere smartphone te openen is. Door de QR-code te scannen of door via je smartphone naar www.arbotechniekveiligheidsapp.nl te gaan.

Meer informatie over de app vind je op: www. arbotechniek.nl/app


Ook interessant