Nieuwe outdoor-inlagen voor intensief belaste entrees

Marschall Premium presenteert een nieuwe weerbestendige entreemat, de emco Marschall Premium. Deze entreemat is uitgerust met de nieuwe outdoor-inlagen en daardoor bestand tegen grof vuil, zoals as, straatvuil, haren, zand, textielvezels, bladeren, takjes, split, grof zand en kleine kiezelsteentjes. De slijtvaste entreemat is geschikt voor zware belastingen, zoals kinder- en winkelwagens, rolstoelen en transportkarren.

De serie emco Marschall is ontwikkeld voor intensief belaste entrees van bijvoorbeeld winkelcentra, grote kantoorgebouwen, luchthavens, ziekenhuizen, stations of hotels. Afhankelijk van de toepassing: inpandig, overdekt of buiten en de aard van de vervuiling levert emco inlagen van zwart gekarteld rubber, cassetteborstels (grijs of zwart) en de nieuwe outdoor-inlagen.

De weerbestendige outdoor-inlagen voldoen aan de slijtage classificatie EN 1307 (zwaar gebruik 32) en zijn brandbestendig conform EN 13501. Volgens Marshall Premium scoren emco entreematsystemen hoog op veiligheid en duurzaamheid.

Ook interessant