Schoonloopzone Prestige geschikt voor intensief gebruik Tekst en beeld: Emco

Onderzoek wijst uit dat driekwart van het vuil in een gebouw van buiten naar binnen wordt gebracht. Een goede schoonloopzone verwijdert veel van dat vuil. Niet alleen blijft het gebouw schoner, maar er kan ook bespaard worden op schoonmaakkosten. Emco uit Hedel brengt de serie Prestige. Geschikt voor zeer intensief gebruik, optimaal reinigend en met een hoge vochtopname.

De schoonloopzones Prestige zijn geschikt voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld hotels, kantoren en zorgcentra. Ze zijn in een sparing toe te passen, maar ook als mat met een randprofiel. De rolbreedtes zijn 130 en 200 cm.

De serie Prestige is één van de 11 duurzame series schoonloopzones. Dankzij het grote assortiment kunt u kiezen uit vele kleuren, bijzondere patronen en reliëfs. Net even anders, net even mooier.

Voor u betekent dit, dat voor elk project een effectieve en duurzame keuze mogelijk is. Met een esthetisch mooie uitstraling en verantwoord met het oog op het milieu. Want een aantal series zijn vervaardigd van ECONYL-garen. Dit garen bestaat uit 100% gerecycled materiaal, dat is gekwalificeerd door het onafhankelijke certificeringsbureau DNV.

Dankzij de hoge kwaliteit zijn de meeste series ook geschikt voor rolstoelen en loophulpmiddelen. Daarnaast voldoen alle series aan de slipgevoeligheid DS volgens EN 13893 en brandklassen Bfl-s1 of Cfl-s1 volgens EN13501-1. Naast individueel gebruik zijn de schoonloopzones zeer geschikt als 3e zone in het effectieve 3-zone reinigingssysteem. Bijvoorbeeld in combinatie met de emco Diplomaat entreematten.

Ook interessant