De pomptruck 2.0 van Weber Beamix

Weber Beamix heeft sinds kort een nieuwe pomptruck, een innovatie op vloerengebied. Deze nieuwe pomptruck zal naast de huidige, bestaande pomptruck de vloerenmarkt gaan bedienen. Dankzij deze nieuwe pomptruck kunnen gietvloeren nog sneller, in dikkere lagen én op hogere verdiepingen worden aangebracht. Cementgebonden (dikkere) gietvloeren kunnen hierdoor nog eenvoudiger worden aangelegd.

Weber Beamix ondersteunt al sinds 2008 klanten bij uiteenlopende uitdagingen op vloergebied met haar eerste pomptruck. “Na twaalf succesvolle jaren, werd het tijd voor uitbreiding van ons equipment”, aldus Weber Beamix. De nieuwe, geconfigureerde pomptruck heeft een nog grotere meng- en pompcapaciteit dan de reeds bestaande pomptruck.Voorsprong door oorsprongzoals dat bij Weber Beamix genoemd wordt en centraal staat. 

Nieuwe mogelijkheden

Met de nieuwe pomptruck creëert Weber Beamix de mogelijkheid om de pomptruck ook in te zetten bij de kleinere en middelgrote vloerprojecten. Door zijn hoge pompcapaciteit (13/15m³ per uur), wordt deze pomptruck veel gebruikt voor het aanbrengen van gietdekvloeren zoals bijvoorbeeld de Weber Vloeibare Zandcement. Maar alle top vloerproducten van Weber kunnen in combinatie met de pomptrucks worden ingezet. Bij de nieuwe pomptruck zal de focus op de cementgebonden gietdekvloeren liggen en bij de bestaande pomptruck op de egalisaties.

De pomptrucks van Weber Beamix

De pomptrucks van Weber Beamix bieden een systeem waarmee snel en eenvoudig kant-en-klare vloermortel op 10 cm van de gietplek kan worden geleverd. De Pomptruck is geschikt voor projecten waarbij mortel-hoeveelheden van 6 tot 24 ton nodig zijn. Tevens kunnen de pomptrucks tijdens de werkzaamheden worden bijgevuld met behulp van een bulkwagen. Hiermee zijn de mortel-hoeveelheden tot wel 300-400 ton mogelijk.   Een service die bovendien van begin tot eind vakkundig wordt begeleid door een ervaren operator.

Ook interessant