Speciale douchevloeren maken badkamer uniek

Speciale tegels in de badkamer geven de ruimte vaak net dat beetje extra’s. De standaard tegels worden door veel consumenten vervangen voor een mooi motief, mozaïek of een mix van kleine en grote tegels. Het bedrijf Villeroy en Boch komt met speciale ViPrint douchevloeren en wil de consumenten meer keus geven voor hun badkamer.

Op de website van het bedrijf schrijven zij over de ViPrint: “Zorg voor een heel persoonlijk accent in de badkamer. Van opnieuw geïnterpreteerde klassiekers, natuurdecors en tegelpatronen tot en met grafische structuren – ViPrint biedt fraaie decors voor Subway Infinity douchevloeren.” Hierdoor kan de gebruiker zijn eigen stijl toepassen in de badkamer.

Ruime keus

Met de nieuwe douchevloeren wil Villeroy en Boch zorgen voor een natuurlijk lijkende vloer. Het bedrijf biedt twintig decors voor een unieke look. De vloeren kunnen daarbij op maat worden gemaakt. De vlakke inbouw en precieze randen voor een dorpelloze en vrijwel naadloze overgang naar de tegels zorgen volgens Villeroy en Boch voor een mooie look. Om de veiligheid te garanderen zijn de tegels uitgevoerd met een antisliplaag van A klasse.

Ook interessant