Vloerendag op 2 april in Veenendaal

Na afwezigheid van een jaar, wegens de tussenkomst van de NOA Afbouwvakdag in de Utrechtse Werkspoorkathedraal, is de NOA Vloerendag weer terug van weggeweest, en wel op donderdag 2 april 2020.

NOA’s Vloerendag is al jaren een begrip in vloerenland. Alle eerdere 14 edities van dé belangrijkste vakdag voor ondernemers in de vloeren- en terrazzobranche werden druk bezocht door iedereen die ook maar iets betekent in de wereld van monoliet, kunststof-, gietdek-, cementdek- of terrazzovloeren. Zowel de bedrijven die de vloeren aanleggen en nabehandelen als fabrikanten, toeleveranciers en kennisinstituten zijn altijd ruim vertegenwoordigd. 

Traditiegetrouw wordt de Vloerendag 2020 een dag met een hoge mate van vakinhoudelijkheid in een sfeervolle en informele setting. Niet alleen presenteren leveranciers de nieuwste innovaties op het gebied van toeslagmiddelen, schuurmachines, mobiele menginstallaties, gereedschap, software, coatings, egalisatiemiddelen, dekvloermortels en andere grondstoffen, tijdens de dag is er volop de mogelijkheid tot verdieping van vakkennis, netwerken en het zien en voelen van nieuwe producten tijdens demonstraties. Het buitenterrein, met een keur aan pomptrucks, mortelinstallaties en silo’s is  al jaren befaamd. 

Bruine kroeg

Tijdens NOA Vloerendag 2020 wordt de praktijkhal weer omgetoverd tot een beursvloer met plaats voor ongeveer 50 stands waar fabrikanten, leveranciers en kennisinstellingen zich kunnen presenteren. Midden op de beursvloer bevindt zich traditiegetrouw een bruine kroeg met stamtafel waar aan het einde van de middag pittige discussies gevoerd worden over actuele ontwikkelingen in de markt en uitdagingen waar de branche zich voor gesteld ziet. Buiten kan het groot materieel worden opgesteld. 

Naast de vakbeurs presenteert de Vloerendag zich nadrukkelijk als een kennisplatform voor de sector. Niet voor niets vinden er gedurende de dag verschillende parallelsessies en een interessant lezingenprogramma plaats. Verspreid door het NOA-gebouw kunnen bezoekers zich opgeven voor korte spreekbeurten waarin ze snel en vakkundig op de hoogte gebracht worden van de laatste innovaties, actuele wet- en regelgeving en andere belangrijke ontwikkelingen. 

Ook interessant