Voorkom vuil en vocht in gebouwen met schoonloopzone

Een schoonloopzone kan bijdragen aan minder vuil en vocht in een gebouw. Beter voor de uitstraling én de portemonnee. Ook wordt het gevaar op uitglijden door vocht of vuil verminderd. Emco Benelux heeft het assortiment schoonloopzones onlangs uitgebreid met diverse patronen en kleuren.

Naast entreematten levert Emco een omvangrijk assortiment schoonloopzones met elf series.  Deze schoonloopzones zijn onlangs uitgebreid met vier series: Contura, Prestige, Innova en Care. Bij elke serie is er keuze uit diverse toepassingen, kleuren en reliëfs. 

De schoonloopzone kan in een uitsparing op maat worden gesneden of los op de vloer als tapijtmat met afwerkrand worden gelegd. De rolbreedtes variëren van 100 tot 200 cm. Bovendien is de schoonloopzone uitermate geschikt als 3e zone in het effectieve 3-zone reinigingssysteem voor entrees. Bij dit systeem worden grof vuil, fijn vuil en vocht door verschillende tapijtstroken opgenomen.

De schoonloopzone is geschikt voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld hotels, openbare gebouwen, kantoren en zorgcentra. De meeste series zijn ook geschikt voor rolstoelen en loophulpmiddelen. Daarnaast voldoen alle series aan de slipgevoeligheid DS volgens EN 13893 en brandklassen Bfl-s1 of Cfl-s1 volgens EN13501-1.

Ook interessant